Jamie Nicholls bouwt zijn sb mini-ramp

Jamie Nicholls builds his sb mini ramp

Jamie Nicholls, British Olympian & Word Cup Medalist Snowboarder - Bouwt zijn eigen SB Skate Ramp!

Jamie Nicholls British Snowboarder - bouwt zijn eerste SB mini skate ramp! De 3 'x 8' x 17,5 'lang is een op maat gemaakte oprijplaat, die eenvoudigweg de lengte van onze standaard 3 'x 8' x 16 'lange mini-oprit vergroot. Hij ontving de oprit in een kit-formaat voor zelfmontage, zoals de meeste klanten doen.

Het bouwproces

'Het bouwproces was leuk en gemakkelijk! Alles was voorgeboord en klaar om in elkaar te zetten. Alles wat ik nodig had was een schroevendraaier en na 1 dag werken was hij gebouwd. Super makkelijk! Ik heb echt genoten van het bouwproces, ik heb mijn eigen rampback gebouwd toen ik jonger was, wat me weken kostte. Deze oprit was supersnel en werd direct bij mij aan de deur afgeleverd. De miniramp was eenvoudig te bouwen, maar als je dat liever hebt, kan de SB Ramps Ream het voor je doen '. Zei Jamie.

Op maat gemaakt trainingsveld voor thuis

De SB Mini Ramp begeleidt zijn eigen tuin, droge helling snowboarden opgezet, waardoor hij actief blijft in lockdown. Zeker het enige huis in het Verenigd Koninkrijk met zowel een droge skipiste als een halfpipe skatebaan. De tuin van Jamie transformeren in een trainingsruimte! #olympianlockdowntraining #lockdownlowdown

Jamie is geen onbekende voor een droge skipiste. Hij heeft als kind getraind met zijn neef Katie Ormerod, Overall World Cup Snowboard Slope Champion, op de piste in Halifax, Yorkshire.

Terug in het spel!

De voorbereiding op de Olympische Spelen van 2022 in China en de vele wereldbekers, is een moeilijk trainingsjaar geweest. Zei Jamie 'Het was moeilijk om op mijn snowboard uit te komen, dus het hebben van een skatebaan in de tuin, naast mijn geïmproviseerde snowboardhelling, heeft me echt geholpen. Ik ben in staat geweest om gefocust, actief te blijven en, nog belangrijker, ik ben op de hoogte blijven van mijn boards! '.

We waren verheugd om Jamie's training te ondersteunen en zijn fervente fans geworden!

Bekijk meer @jamienichollsuk of www.jamienichollsuk.com

Bestel uw Jamie Nicholls ramp voor verzending binnen 5 dagen.